Tip!! Overheerlijk uitgaan begint op deze plaats bij de diner show

Nieuw: bekijk uitgaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees eetcafé aan de Oosterdokskade in Amsterdam. Het markante bedrijf staat befaamd om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het sfeervolle “zeepaleis” en geniet van de schitterende inrichting, heerlijke Chinese kookkunst en vriendelijke bediening. Diverse specialiteiten staan op het programmamenu, het beste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en natuurlijk specialiteiten uit de eigen keuken.

dinnershow
Fifteen, het succesvolle model van Jamie Oliver heeft ook in Mokum een vestiging. In Pakhuis Mokum, vlak naast de Passenger Terminal, zit het gezeligge restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast menu, maar je kunt ook aangeven als je iets anders wilt eten. Bijvoorbeeld als je geen liefhebber bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een eetgelegenheid dat het vooral moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een uitzonderlijk strakke plek en is voor een ieder die houdt van rauw en industrieel. Het schip, een oude Oostduitse visserboot, ademt een nostalgische atmosfeer die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met welhaast spookachtige verlichting. Een mooie plaats voor een knallende party. De MS Stubnitz is een locatie waar meer dan 100 concerten en wekelijks gewilde techno, house en minimal avondjes plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, trendy lounge club midden in het centrum van Mokum. NL is erg geliefd en dat is niet enkel vanwege de ongedwongen sfeer en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekend gevuld met trendy, gezellige mensen. Bij entree valt meteen de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Hier kun je een lekker drankje drinken of even op adem komen van het dansen.

De Melkweg is één van de allerbekendste poppodia in Amsterdam. Het is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van pop, dans, theater, film en verschillende beeldende kunsten. De locatie aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale artiesten. Met name de robuuste inrichting, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg uitzonderlijk.

Club HOME is een trendy club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met ieder een eigen bar. De muziekprogrammering is Dreamfactory de dinnershow gevarieerd maar house en R&B liefhebbers beleven hier geheid een uitstekende avond. Het met name het oudere publiek geniet zichtbaar van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een echte intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je hedentendage niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze stad. Gesitueerd aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de grootste discotheken van Mokum. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het binnenwerk is trendy en modern. De ideale setting dus voor het hippe publiek dat zich er overwegend ophoudt.Bij de splinternieuwe Showtown in Culemborg beleef je de dinnershow van je leven. Beleef in Event Center Culemborg een volledige prachtige avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een verjaardag of lustrum wilt celebreren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een aangenaam avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Tip!! Overheerlijk uitgaan begint op deze plaats bij de diner show”

Leave a Reply

Gravatar